Vi gör det enkelt.

Med HC Order som plattform får du full kontroll över hela arbetsflödet från ny kund till fakturering, anpassad för säljare till lagerarbetare.

Säljstöd.

Genom att erbjuda ett maximerat verktyg för dina säljare kan de lägga mer tid på försäljning än rutinuppgifter och administration. Gör säljaren effektiv med möjligheten att själv arbeta i systemet och få rätt information.

Ordrar

Maximera försäljningen med rätt verktyg för dina anställda.

Offert, orderbekräftelse, försäljningsorder och faktura är alltid kopplade till varandra. Tappa aldrig ett steg i processen. Med hjälp av säker historik och loggar följer du enkelt hela orderprocessen från obehandlad till betald.

Ordertyper

Med ordertyper definierar du ordern och dess innehåll. Arbeta med offert till order och sedan faktura eller endast unika ordrar. Du får full kontroll på delleveranser, returer och kan även skapa samlingsfakturor av flera ordrar från en kund.

Skapa en ny order direkt via kunden så hämtas uppgifterna automatiskt eller skapa en ny kund direkt i ordern för att smidigt skapa både kund och order samtidigt.

Orderstatusar

Med olika orderstatusar kan säljaren arbeta mer effektivt och alltid veta var i processen ordern befinner sig. Säljaren får möjligheten att själv göra ordern samt slutföra den för leverans på under 4 minuter.

Kunder

Kunder.

Håll koll på dina kunder och kontakter. Med ett smart säljstöd i HC Order får du all information du behöver för att effektivisera din försäljning.

Precis som du vill ha det.

Vi anpassar kundkorten efter vad du behöver med flexibla fält, på så sätt kan du smidigt strukturera din kundinformation och få med den information du vill.

Kundstatusar.

Gruppera dina leads och prospekts för att enklare bearbeta dem. Arbeta med flera kundstatusar för att se hur många kommande, befintliga och förlorade kunder du har.

Orderhistorik.

Med fullständig orderhistorik på varje kund har du koll på alla tidigare ordrar och kan enkelt göra analyser för merförsäljning.


Anpassa systemet

Plattformen där du bestämmer vad som skall visas och för vem..

Kolumner
Användarna kan själva välja vilka kolumner som skall synas och hur de sorteras för att effektivisera sitt arbete. Genom sökningar och urval får man en effektiv översikt av sin verksamhet.

Sellermode
Begränsa säljare med Seller Mode för att endast se sina ordrar och kunder. Integrerat lager med försäljningen ger även säljaren möjlighet att se lagersaldon och var ordern befinner sig.

Rättigheter
Med rättigheter för användare och webbutik( er) får du högsta effektivitet och minimerar risken för fel. Kunder, lager och säljare får endast se och göra det dom har rättigheter till. Rätt information på rätt plats minskar risken för fel och missförstånd.